GEHAKTBAL MET YOGHURT
400 gram half om half gehakt
1 ei
6 eetlepels yoghurt
½ zakje uiensoep
versgemalen peper
4 eetlepels paneermeel
3 eetlepels boter of margarine
5 toefjes peterselie
In kom doen: gehakt, ei, yoghurt, soeppoeder, peper en paneermeel. Goed doorkneden. Hiervan 4 ballen vormen. In braadpan boter verhitten. Gehakt rondom in 15 minuten goudbruin en gaarbakken. Op warme schaal scheppen. Garneren met toefjes peterselie. Door bakvet 1 deciliter water roeren. In sauskom schenken.
Groentetip: witte bonen met groene kruiden.
4 personen
voedingswaarde : 490 kcal p.p.
bereidingstijd : 20 minuten
gerechtsoort : vleesgerecht
bron : Tip november 1979
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten