TAGLIATELLE MET GEHAKTSAUS
250 gram groene tagliatelle
zout
peper
3 eetlepels olijfolie
1 ui, fijngehakt
1 teentje knoflook, geperst
250 gram kipgehakt
100 gram champignons, in plakjes
100 gram veldsla, grof gesneden
2 eetlepels pesto
4 eetlepels geraspte Parmezaanse kaas
Tagliatelle met zout en 1 eetlepel olie volgens gebruiksaanwijzing koken. Laten uitlekken en omschudden. In 2 eetlepels olie ui en knoflook 5 minuten bakken, gehakt toevoegen en rul bakken. Champignons erbij, even meebakken. Sla en pesto toevoegen, roerbakken tot sla geslonken is. Op smaak brengen met zout en peper. Pasta en gehakt mengen. Kaas erover strooien.
Lekker met tomatensalade.
4 personen
voedingswaarde : 500 kcal p.p.
bereidingstijd : 25 minuten
gerechtsoort : gevogeltegerecht
bron : Tip Culinair januari 1994
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten