PASTA MET ZEEASTER
250 gram verse penne
zout
300 gram zeeaster
2 teentjes knoflook
200 gram geroosterde achterham (dikke plak)
3 eetlepels olijfolie
125 milliliter crème fraîche
1 eetlepel grove Zaanse mosterd
In pan met ruim kokend water en zout penne in 5 minuten beetgaar koken. In vergiet zeeaster goed afspoelen en laten uitlekken. Knoflook pellen en in dunne plakjes snijden. Ham in grove repen snijden.
In wok of grote koekenpan olie verhitten. Zeeaster en knoflook 2 minuten roerbakken. In kommetje crème fraîche en mosterd samen losroeren en door zeeaster mengen. Pasta afgieten en met ham door zeeaster scheppen. Al omscheppend geheel nog even doorwarmen.
4 personen
voedingswaarde : 420 kcal p.p.
bereidingstijd : 15 minuten
gerechtsoort : vleesgerecht
bron : Allerhande augustus 2001
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten