GRANAATAPPEL MET HONING UIT LIBANON
4 - 6 granaatappels
sap van 1 citroen
4 deciliter kefir
3 eetlepels honing
snufje kaneel
2 theelepels fijngehakte verse munt
1 zakje vanillesuiker
¼ liter slagroom
Snijd de kapjes van de vruchten en verdeel de granaatappels in vieren. Trek de schil open en haal de zaadjes eruit. Doe de zaadjes in een vruchtenpers en vang het sap op in een mengbeker. Roer door het granaatappelsap het citroensap, de kefir, honing, kaneel, munt en vanillesuiker. Verdeel de massa over 4 glazen en garneer met een toefje ongezoete, even opgeklopte slagroom
4 personen
gebied : Libanon
gerechtsoort : nagerecht
bron : De Oosterse keuken van Moeder Aarde : Vegetarische recepten uit de Aziatische keuken / Kwee Siok Lan
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten