SALADE VAN MOSSELEN EN HÜTTENKÄSE
1 pot ingemaakte mosselen (400 gram)
1 klein uitje
1 gele of rode paprika
1 kleine courgette
1 bak Hüttenkäse (250 gram)
peper
zout
1 bakje tuinkers
Spoel de mosselen af en laat ze uitlekken. Snipper het gepelde uitje. Snijd het kapje van de paprika. Verwijder de zaadlijsten en de zaadjes. Snijd de paprika in blokjes. Snijd de ongeschilde courgette in dunne plakjes.
Schep mosselen, uisnippers en paprikablokjes door de Hüttenkäse. Breng deze salade op smaak met zout en peper. Verdeel de salade over de borden en garneer met courgetteplakjes en tuinkers.
4 personen
voedingswaarde : 161 kcal p.p.
bereidingstijd : 20 minuten
gerechtsoort : voorgerecht
bron : Boodschappen juli / augustus 2002
donderdag 28 juli 2016
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten