SOM TAM ESAN (PAPAJASALADE)
400 gram papaja
4 tomaten
1 komkommer
2 limoenen
2 groene pepers
2 teentjes knoflook
2 eetlepels nam pla
1 theelepel worcestershiresaus
1 eetlepel munt
Halveer de papaja, verwijder de pitten en schil de helften. Rasp het vruchtvlees grof. Snijd de tomaten en komkommer in blokjes. Pers de limoenen uit. Verwijder de pitjes uit de peper en hak hem heel fijn. Doe de peper in een slaschaal en pers de teentjes knoflook erboven uit. Meng dit goed door elkaar. Schep de papaja, de tomaten, de komkommer, de vissaus en de worcestershiresaus erdoor. Laat de salade in de koelkast koud worden. Schep de salade nog een keer door. Garneer met muntblaadjes.
4 personen
voor- / bereidingstijd : 15 / 1 minuten
gebied : Thailand
gerechtsoort : salade
bron : Menu 8 maart 1995
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten