ZUCCHINE ALLA SCAPECE (GEMARINEERDE COURGETTE)
1 courgette
3 eetlepels olijfolie
MARINADE
5 blaadjes munt
5 blaadjes basilicum
1 teen knoflook
50 milliliter aceto balsamico
½ Spaanse peper
zout
Verhit de grilplaat op hoog vermogen. Was de courgette en snijd schuin in plakken. Gril de plakjes op de grilplaat tot ze een mooi ruitje hebben. Halveer de Spaanse peper, verwijder de zaadlijsten en hak het vruchtvlees zeer fijn. Was de kruiden, hak ze fijn. Pel en halveer de knoflook. Meng alle ingrediënten en laat het mengsel marineren. Verwijder voor het serveren de knoflook.
4 personen
gebied : Italië
gerechtsoort : groentegerecht
bron : Gerechten uit Italië (Het Kook College) / Pim Haaksman
zaterdag 5 juli 2014
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten