VRUCHTENSALADE MET IJS
150 gram (blauwe) druiven
3 halve peren
3 halve perziken
¼ liter ananasschijven uit blik
2 eetlepels gembernat
¼ liter schepklaar chocolade-vanilleijs
Druiven afspoelen en van trosje halen. (Halveren en pitjes verwijderen.) Peer- en perzikhelften in stukken snijden. Boven kommetje ananas afgieten. Ananas in stukjes snijden. Over 4 schaaltjes verdelen: druiven, peer, perzik en ananas. Door ananassap gembernat roeren. Over vruchtenmengsel schenken. Tot gebruik afgedekt in koelkast zetten.
Met lepel chocolade-ijs over vruchten verdelen.
4 personen
voedingswaarde : 235 kcal p.p.
voor- / bereidingstijd : 10 / 2 minuten
gerechtsoort : nagerecht
bron : Tip december 1982
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten