BOERENPATE MET SHARONFRUITSAUS
1 rijpe sharonfruit
2 eetlepels crème fraîche
2 dunne plakjes boerenpaté à 75 gram
2 eetlepels cranberrycompote
Sharonfruit inkruisen en enkele tellen onderdompelen in kokend water. Ontvelen en vruchtvlees in stukjes snijden. Enkele mooie stukjes achterhouden voor garnering. Rest in kom doen. Met mixer sharonfruit en crème fraîche tot een saus roeren. Tot gebruik afgedekt in koelkast zetten.
Op 2 bordjes de plakjes paté leggen. Sharonfruitsaus er half overheen scheppen. Garneren met cranberrycompote en achtergehouden stukjes sharonfruit.
2 personen
voedingswaarde : 435 kcal p.p.
voor- / bereidingstijd : 10 / 2 minuten
gerechtsoort : voorgerecht
bron : Allerhande december 1987
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten