PITTIGE COUSCOUS
zout
125 gram couscous
1 kleine ui
1 teentje knoflook
½ rode Spaanse peper
2 eetlepels olijfolie
2 eetlepels fijngehakte peterselie
2 theelepels citroensap
Breng 2 deciliter water met zout aan de kook. Doe de couscous in een kom. Schenk het kokende water erover en laat de couscous enkele minuten wellen. Pel en snipper de ui en de knoflook. Snijd de peper in dunne ringen.
Verhit de olie in een braadpan. Fruit de knoflook, de ui en de peper 2 minuten. Roer de couscous erdoor en bak alles 5 minuten. Roer de peterselie en het citroensap erdoor. Verdeel de couscous over 2 borden.
2 personen
voedingswaarde : 320 kcal p.p.
voor- / bereidingstijd : 5 / 10 minuten
gerechtsoort : bijgerecht
bron : Menu 31 januari 1996
dinsdag 23 januari 2024
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten