ASPERGES MET PASTA EN GARNALEN
250 gram witte asperges
300 gram pasta (bijvoorbeeld schelpjes)
250 milliliter slagroom of 200 milliliter kookroom
1 visbouillonblokje
200 gram gepelde, gekookte garnalen
1 eetlepel fijngehakte kervel
1 eetlepel fijngeknipte bieslook
Snijd een stuk van de onderkant van de geschilde asperges. Snijd de asperges in stukjes van 3 centimeter.
Kook de aspergestukjes in 8 minuten in licht gezouten water nét gaar. Kook de pasta volgens de aanwijzing op de verpakking beetgaar. Giet de pasta af. Laat ook de asperges uitlekken. Verwarm de slagroom in een steelpan. Los het bouillonblokje erin op. Voeg de garnalen, aspergestukjes en kervel toe en laat de room niet koken. Verdeel de pasta over de borden en giet de warme room erover. Strooi bieslook over dit gerecht.
4 personen
voedingswaarde : 447 kcal p.p.
bereidingstijd : 15 minuten
gerechtsoort : voorgerecht
bron : Boodschappen mei 2004
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten