OESTERS MET SALSA CRUDO
2 lente-uitjes, fijngesneden
1 teen knoflook, zeer fijn gesneden
1 rode Spaanse peper, fijngesneden
2 pommodori of pruimtomaten, in blokjes
30 gram verse koriander, blad fijngesneden
2 - 6 druppels groene pepersaus
sap van 1 limoen
zout
peper
12 verse oesters
Meng voor de salsa crudo lente-ui, knoflook, rode peper, tomaten en koriander en voeg naar smaak 2 - 6 druppels pepersaus en 1 - 2 eetlepels limoensap toe. Breng op smaak met zout en peper. Haal de oesters uit de schelp. Schep een lepel salsa crudo op 12 oesterschelpen en leg op elk een rauwe oester. Bedruppel ze naar smaak met wat limoensap en dien ze snel op.
2 personen
voedingswaarde : 60 kcal p.p.
voor- / bereidingstijd : 15 / 10 minuten
gerechtsoort : hapje
bron : Tip Culinair februari 2022
maandag 28 februari 2022
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten