MANGO ROEDJAK
1 kleine rijpe mango
1 gedroogd, verkruimeld chilipepertje
1 - 2 eetlepels citroensap
1 - 2 eetlepels ketjap manis
1 - 2 eetlepels verse korianderblaadjes
Schil 1 kleine rijpe mango en snijd het vruchtvlees in plakken van de pit. Snijd de plakken in grove stukken en leg ze in een schaal. Strooi er 1 gedroogd, verkruimeld chilipepertje over en schep er naar smaak 1 - 2 eetlepels citroensap en 1 - 2 eetlepels ketjap manis door. Strooi 1 - 2 eetlepels verse korianderblaadjes erover.
2 personen
voedingswaarde : 100 kcal p.p.
bereidingstijd : 10 minuten
gerechtsoort : bijgerecht
bron : Tip februari 2006
maandag 28 februari 2022
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten