CHEESEBURGER MET SELDERIJSALADE
400 gram rundertartaar
arachide- of olijfolie
4 plakken cheddar
8 eetlepels ketchup
½ theelepel paprikapoeder
4 hamburgerbroodjes, opengesneden
¼ krop ijsbergsla, in smalle reepjes
1 rode paprika, in smalle reepjes
200 gram selderijsalade
Breng de tartaar op smaak met zout en peper en vorm er 4 burgers van. Verhit een scheutje olie in een koekenpan en bak hierin de burgers 2 minuten per kant. Leg op alle burgers een plak cheddar en laat de kaas, met een deksel schuin op e pan, smelten.
Meng de ketchup met paprikapoeder. Beleg de broodjes met de sla, paprika en selderijsalade. Leg de burgers erop en verdeel de ketchup erover.
4 personen
voedingswaarde : 560 kcal p.p.
bereidingstijd : 25 minuten
gerechtsoort : lunchgerecht
bron : Boodschappen mei 2021
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten