vrijdag 9 oktober 2020

Meloen gevuld met druiven

MELOEN GEVULD MET DRUIVEN

2 kleine netmeloenen
100 gram witte druiven
100 gram blauwe druiven
2½ eetlepel gembersiroop
1 eetlepel citroensap
1 eetlepel bakgember


Meloenen overdwars halveren. met lepel pitjes verwijderen. Met meloenbolletjeslepel meloen uithollen. In kom doen. Druiven wassen en van trosje halen. Halveren en pitjes verwijderen. In kopje gembersiroop en citroensap vermengen. Aan meloen toevoegen: druiven, bakgember en gembercitroenmengsel. Door elkaar scheppen. Hiermee meloenhelften vullen. In koelkast in 2 uur koud laten worden.
Meloenhelften op 4 bordjes zetten. Direct opdienen.

4 personen

voedingswaarde : 135 kcal p.p.
bereidingstijd : 135 / 2 minuten

gerechtsoort : nagerecht

bron : Tip oktober 1981

Geen opmerkingen: