MELOEN GEVULD MET DRUIVEN
2 kleine netmeloenen
100 gram witte druiven
100 gram blauwe druiven
2½ eetlepel gembersiroop
1 eetlepel citroensap
1 eetlepel bakgember
Meloenen overdwars halveren. met lepel pitjes verwijderen. Met meloenbolletjeslepel meloen uithollen. In kom doen. Druiven wassen en van trosje halen. Halveren en pitjes verwijderen. In kopje gembersiroop en citroensap vermengen. Aan meloen toevoegen: druiven, bakgember en gembercitroenmengsel. Door elkaar scheppen. Hiermee meloenhelften vullen. In koelkast in 2 uur koud laten worden.
Meloenhelften op 4 bordjes zetten. Direct opdienen.
4 personen
voedingswaarde : 135 kcal p.p.
bereidingstijd : 135 / 2 minuten
gerechtsoort : nagerecht
bron : Tip oktober 1981
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten