LAMSKARBONAADJES MET PAPRIKARATATOUILLE
1 kleine rode paprika
1 kleine groene paprika
1 kleine gele paprika
4 lamskarbonaadjes
zout
peper
2 eetlepels Provençaalse mosterd
3 eetlepels olijfolie
1 teentje knoflook
1 theelepel Provençaalse kruiden
Was de paprika’s en snijd ze in stukjes.
Wrijf de karbonaadjes in met zout en peper en bestrijk ze met mosterd. Verhit in een koekenpan 2 eetlepels olie en bak de karbonaadjes in 10 minuten aan beide kanten bruin en gaar. Verhit intussen in een andere koekenpan of hapjespan de rest van de olie en bak de paprika met de Provençaalse kruiden 10 minuten. Pers de knoflook erboven uit en breng de ratatouille op smaak met zout en peper. Leg de karbonaadjes op 2 bordjes en schep de paprikaratatouille ernaast.
Lekker met kummelaardappeltjes en gegratineerde aubergine.
2 personen
voedingswaarde : 490 kcal p.p.
voor- / bereidingstijd : 5 / 15 minuten
gebied : Provence-Alpes-Côte d'Azur, Frankrijk
gerechtsoort : vleesgerecht
bron : Menu 14 juli 1993
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten