ROERGEBAKKEN SHOARMAVLEES MET PEULTJES
150 gram peultjes
10 cherrytomaatjes
2 eetlepels olie
1 eetlepel sesamzaad
250 gram shoarmavlees
2 eetlepels tomatenketchup
Peultjes afhalen, cherrytomaatjes wassen. Helft van de olie verhitten in een hete wok of koekenpan. Peultjes toevoegen en al roerende 3 minuten bakken op hoog vuur. Sesamzaadjes erover strooien en al roerende 1 minuut meebakken. Peultjes met schuimspaan uit wok scheppen. Rest van olie toevoegen en verhitten. Shoarmavlees toevoegen en al roerende 4 minuten bakken. Tomatenketchup erdoor roeren. Peultjes er weer door roeren en cherrytomaatjes toevoegen. Nog 2 minuten op hoog vuur al roerende verwarmen.
Lekker met rijst.
2 personen
voedingswaarde : 495 kcal p.p.
bereidingstijd : 15 minuten
gerechtsoort : vleesgerecht
bron : AllerHande april 1989
woensdag 19 april 2023
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten