VIS MASALA (HELE GEBAKKEN VIS)
1 theelepel gemberpoeder
1 theelepel knoflookpoeder
1 theelepel zout
3 takjes fijngehakte verse korianderblaadjes
2 fijngehakte groene pepers
1 theelepel gemalen zwarte peper
¼ theelepel tarmeriek (kurkuma)
2 theelepels water
4 - 6 haringen, schoongemaakt, gewassen en droog (het gaat hier niet om gedroogde vis zoals stokvis, maar om vis die aan de buitenkant vochtvrij is)
olie
schijfjes citroen
Kerf elke vis 3 keer schuin in. Meng knoflook, gember, zout, koriander, peper en tarmeriek en voeg water toe. Doe mengsel over en in de vis. Grill 10 - 15 minuten gaar onder herhaaldelijk invetten en keren. Garneer met schijfjes citroen.
4 personen
voor- / bereidingstijd : 10 / 15 minuten
gebied : India
gerechtsoort : visgerecht
bron : Indiaas koken / Lalita Ahmed
dinsdag 6 juli 2021
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten