AVOCADOSALADE
250 gram krab, scampi’s of langoustines
1 eetlepel mosterd
1 theelepel zout
1 theelepel zwarte peper
½ theelepel knoflookzout
3 eetlepels azijn
1 gesnipperde kleine ui
1/3 kopje olijfolie
1 eetlepel citroensap
1 blikje palmharten, in stukjes gesneden
3 avocado’s
fijngehakte peterselie
wat slablaadjes
De krabben, scampi’s of langoustines schoonmaken. Op een schaaltje mosterd, peper, zout, knoflookzout, azijn, ui, olie en citroensap goed vermengen. De palmharten en de zeedieren erbij doen. De avocado’s ontpitten en overlangs doorsnijden. Het vruchtvlees met een vork uit de schil halen en met de rest vermengen. De schillen van de avocado’s opvullen met het mengsel. De peterselie er overheen strooien en garneren met de slablaadjes.
4 personen
gebied : Haïti
gerechtsoort : salade
bron : De Zuidamerikaanse en Caraïbische keuken / Theodor Böttiger
donderdag 23 april 2020
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten