TERIYAKI BROCCOLI
3 of 4 dikke broccolistengels zonder roosjes
1 eetlepel sesam- of saffloerolie
1 - 2 geplette knoflooktenen
2 eetlepels tamari
een paar druppels citroensap (naar keuze)
Schil de broccolistengels met een dunschiller. Snijd de stengels in de lengte in dunne repen. Verwarm de olie in een grote koekenpan. Bak de knoflook hierin heel even aan. Leg de broccoli in de pan. Bak 3 - 5 minuten op een matig vuur, tot hij zacht is. Roer de tamari en citroen erdoor.
3 personen
bereidingstijd : 15 minuten
gerechtsoort : bijgerecht
bron : Een leven lang fit : De natuurlijke methode voor blijvend gewichtsverlies die aantoont dat het er niet zo zeer om gaat wat u eet, maar wanneer en hoe / Harvey & Marilyn Diamond
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten