FARFALLE MET COURGETTE EN MAKREEL
300 gram farfalle
3 eetlepels olijfolie
2 rode uien, gesnipperd
1 courgette, in halve plakjes
2 eetlepels azijn
200 gram gerookte makreel, schoongemaakt
4 eetlepels pesto
Kook de farfalle beetgaar. Verhit de olie en bak hierin de ui 5 minuten op middelhoge stand. Voeg de courgette toe en bak 5 minuten verder. Voeg de azijn toe en roer kort door. Giet de pasta af. Prak de makreel een beetje los. Neem de pan van de warmtebron en voeg de makreel en pasta toe. Schep een paar keer om zodat de makreel goed mengt met de pasta. Schep de pesto erdoor en serveer direct.
4 personen
voedingswaarde : 475 kcal p.p.
bereidingstijd : 15 minuten
gerechtsoort : visgerecht
bron : Boodschappen mei 2021
zondag 9 mei 2021
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten