zondag 9 mei 2021

Farfalle met courgette en makreel

FARFALLE MET COURGETTE EN MAKREEL

300 gram farfalle
3 eetlepels olijfolie
2 rode uien, gesnipperd
1 courgette, in halve plakjes
2 eetlepels azijn
200 gram gerookte makreel, schoongemaakt
4 eetlepels pesto


Kook de farfalle beetgaar. Verhit de olie en bak hierin de ui 5 minuten op middelhoge stand. Voeg de courgette toe en bak 5 minuten verder. Voeg de azijn toe en roer kort door. Giet de pasta af. Prak de makreel een beetje los. Neem de pan van de warmtebron en voeg de makreel en pasta toe. Schep een paar keer om zodat de makreel goed mengt met de pasta. Schep de pesto erdoor en serveer direct.

4 personen

voedingswaarde : 475 kcal p.p.
bereidingstijd : 15 minuten

gerechtsoort : visgerecht

bron : Boodschappen mei 2021

Geen opmerkingen: