RADIJSSALADE MET KAAS
1 bosje radijs
½ komkommer
1 kleine ui
100 gram jong belegen kaas
2 theelepels grove Hollandse mosterd
4 eetlepels (zonnebloem)olie
2 eetlepels (kruiden)azijn
zout
peper
8 zwarte olijven
4 sprietjes bieslook
Radijs schoonmaken, wassen en halveren. Komkommer wassen en in plakjes snijden. Ui pellen en in ringen snijden. Kaas in stukjes snijden. In slaschaal doen: radijs, komkommer, ui en kaas. In kommetje sausje roeren van: mosterd, olie, azijn, zout en peper.
Sausje door salade scheppen. Over 4 bordjes verdelen. Garneren met olijven. Bieslook erboven fijnknippen.
4 personen
voedingswaarde : 235 kcal p.p.
voor- / bereidingstijd : 15 / 2 minuten
gerechtsoort : voorgerecht
bron : Tip april 1980
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten