AVOCADO GEVULD MET KOMKOMMERSALADE
¼ komkommer
4 eetlepels sinaasappelsap
3 eetlepels mayonaise
1 theelepel fijngehakte dille
zout
cayennepeper
50 gram gepelde garnalen
1 rijpe avocado
2 sinaasappelpartjes
2 toefjes dille
Schil de komkommer en snijd het vruchtvlees in blokjes van ½ centimeter. Meng het sinaasappelsap met de mayonaise, de dille, zout en cayennepeper. Roer de garnalen en de stukjes komkommer erdoor.
Halveer de avocado. Verwijder de pit. Zet de halve avocado’s op 2 kleine bordjes en schep de komkommersalade erin en erop. Garneer met de plakjes sinaasappel en toefjes dille.
Lekker met warme toast.
2 personen
voedingswaarde : 320 kcal p.p.
voor- / bereidingstijd : 10 / 5 minuten
gerechtsoort : voorgerecht
bron : Menu 7 september 1994
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten