TACOBAKJES MET TONIJNSALADE
1 blikje tonijn (nettogewicht 150 gram)
1 kleine rijpe avocado
2 eetlepels limoensap
1 uitje
1 tomaat
4 eetlepels hot ketchup
4 eetlepels zure room
2 eetlepels mayonaise
2 theelepels Guacamole Seasoningmix
2 taco-trays
2 plakjes limoen
Laat de tonijn uitlekken. Schil de avocado, snijd het vruchtvlees in stukjes en meng ze met het limoensap. Pel en snipper het uitje. Snijd de tomaat in stukjes. Meng de hot ketchup met de room, de mayonaise en de Seasoningmix. Voeg de tonijn, de avocado, het uitje en de tomaat toe en schep door elkaar.
Verwarm de oven voor op 200°C. Verwarm de taco-trays 3 minuten in de oven. Vul ze met de tonijnsalade. Garneer met de plakjes limoen.
2 personen
voedingswaarde : 405 kcal p.p.
voor- / bereidingstijd : 10 / 5 minuten
gerechtsoort : voorgerecht
bron : Menu 28 juli 1993
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten