NACHO’S MET KOMIJNEKAAS EN MANGOSALSA
1 mango, in blokjes
1 puntpaprika, in blokjes
1 mespunt paprikapoeder
citroensap of witte wijnazijn
200 gram tortillachips naturel
100 gram komijnekaas of Friese nagelkaas, grof geraspt
2 lente-uitjes, in ringetjes
Meng de mango met de paprika en paprikapoeder. Breng op smaak met een paar druppels citroensap. Verwarm de oven voor op 220°C. Verdeel de chips over een grote ovenschaal en bedek met de geraspte kaas. Zet de schaal hoog in de oven en laat de kaas in 5 minuten smelten. Bestrooi met de bosui en sprenkel de mangosalsa erover. Serveer direct.
Lekker met een schep crème fraîche met koriander.
4 personen
voedingswaarde : 400 kcal p.p.
bereidings- / oventijd : 10 / 5 minuten
gerechtsoort : snack
bron : Boodschappen mei 2021
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten