FRAISES AU FROMAGE ROSE (AARDBEIENKWARK)
500 gram aardbeien
1 eetlepel kirsch
30 gram poedersuiker
150 gram kwark
1 eierdooier
Was de aardbeien voorzichtig, verwijder de kroontjes en houd 20 mooie aardbeien achter voor de garnering. Doe deze aardbeien in een kom en voeg de kirsch en de helft van de poedersuiker toe. Wrijf de overige aardbeien door een plastic zeef. Klop de kwark met de eierdooier tot een gladde massa ontstaan is, roer de aardbeienmoes en de resterende suiker erdoor. Verdeel de aardbeienkwark over vier glazen schaaltjes en garneer ze met de achtergehouden aardbeien.
4 personen
gebied : Luxemburg
gerechtsoort : nagerecht
bron : Een culinaire wereldreis : Ingrediënten, bereidingswijzen en menu’s uit 36 landen / Marianne Moonen & Kwee Siok Lan
donderdag 4 juni 2020
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten