BANANENBROOD MET PARANOTEN
3 bananen
175 gram zachte boter
175 gram basterdsuiker
225 gram bloem
een snufje zout
2 theelepels bakpoeder
½ theelepel kaneel
1 losgeklopt ei
125 gram gepelde, grof gehakte paranoten
100 gram rozijnen
Pureer 3 bananen in de keukenmachine en voeg 175 gram zachte boter en 175 gram basterdsuiker toe. Doe er 225 gram bloem, een snufje zout, 2 theelepels bakpoeder en ½ theelepel kaneel bij. Roer 1 losgeklopt ei, 125 gram gepelde, grof gehakte paranoten en 100 gram rozijnen door het deeg. Bak af in een ingevette vorm in een oven van 180°C gedurende 1½ uur. Stort het brood over op een rooster en laat afkoelen.
4 personen
gebied : Brazilië
gerechtsoort : gebak
bron : folder
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten