TACO'S MET MAIS EN MOZZARELLA
100 milliliter olijfolie
4 teentjes knoflook, fijngehakt
2 uien, gesnipperd
2 groene pepers, zonder zaadjes, fijngehakt
500 gram courgette, in blokjes
2 blikjes mais, uitgelekt
8 gedroogde tomaten op olie, in stukjes
sap van 2 limoenen
2 eetlepels gehakte platte peterselie
12 taco’s
400 gram mozzarella, in blokjes of grof geraspt
Verhit de helft van de olie in een wok en fruit hierin de knoflook, ui en groene peper 2 – 3 minuten. Voeg de rest van de olie toe, schep de courgetteblokjes erdoor en roerbak 4 – 5 minuten. Meng de mais, tomaten, limoensap en peterselie erdoor en warm mee. Breng op smaak met zout en peper. Vul de taco’s met dit mengsel en verdeel de mozzarella erover.
12 personen
voedingswaarde : 250 kcal per persoon
bereidingstijd : 35 minuten
gerechtsoort : buffetgerecht
bron : Boodschappen juni 2015
vrijdag 26 juni 2015
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten