GEMENGDE GROENTEN MET GEMBER EN ROZIJNEN
¼ knolselderij
1 eetlepel citroensap
2 eetlepels rozijnen
2 schijven ananas
zout
1 pak diepvries groentemix Mexico à 300 gram
1 eetlepel bakgember
½ eetlepel boter
Knolselderij in plakken snijden en dik schillen. Wassen en in blokjes snijden. Besprenkelen met citroensap. In zeef rozijnen afspoelen. Ananas in stukjes snijden. In pan knolselderij met weinig water en zout 5 minuten koken. Toevoegen: groentemix, rozijnen, ananas en gember. In nog 10 minuten gaarkoken. Afgieten. Op smaak brengen met zout. Boter erdoor schudden. Overdoen in schaal.
4 personen
voedingswaarde : 235 kcal p.p.
voor- / bereidingstijd : 10 / 20 minuten
gerechtsoort : groentegerecht
bron : Tip december 1982
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten