PAPRIKASAUS
1 ui
3 rode paprika’s
1 teentje knoflook
2 theelepels tuinkruiden
1 theelepel bouillonpoeder
zout
peper
Ui pellen en snipperen. Paprika’s schoonmaken en in stukjes snijden. Ui en paprika in een pan doen. Knoflook pellen en erboven uitpersen. Toevoegen: 1 deciliter water, tuinkruiden, bouillonpoeder en peper. Aan de kook brengen en op zacht vuur paprika in 15 minuten gaar laten koken. In foodprocessor of roerzeef paprikamassa pureren. Terugdoen in pan en weer zachtjes verwarmen. Op smaak brengen met zout en peper.
Lekker bij gegrilleerde biefstuk.
4 personen
voedingswaarde : 30 kcal p.p.
bereidingstijd : 25 minuten
gerechtsoort : saus
bron : Allerhande januari 1988
woensdag 3 januari 2018
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten