woensdag 3 januari 2018

Paprikasaus

PAPRIKASAUS

1 ui
3 rode paprika’s
1 teentje knoflook
2 theelepels tuinkruiden
1 theelepel bouillonpoeder
zout
peper


Ui pellen en snipperen. Paprika’s schoonmaken en in stukjes snijden. Ui en paprika in een pan doen. Knoflook pellen en erboven uitpersen. Toevoegen: 1 deciliter water, tuinkruiden, bouillonpoeder en peper. Aan de kook brengen en op zacht vuur paprika in 15 minuten gaar laten koken. In foodprocessor of roerzeef paprikamassa pureren. Terugdoen in pan en weer zachtjes verwarmen. Op smaak brengen met zout en peper.
Lekker bij gegrilleerde biefstuk.

4 personen

voedingswaarde : 30 kcal p.p.
bereidingstijd : 25 minuten

gerechtsoort : saus

bron : Allerhande januari 1988

Geen opmerkingen: