ROLL DE SALADE, CREVETTES ET AVOCAT, CITRON VERT ET CORIANDRE (WRAP VAN IJSBERGSLA, GARNALEN, LIMOEN EN KORIANDER)
2 eetlepels olijfolie
400 gram Noorse garnalen
4 theelepels specerijenmix voor guacamole
1 limoen
2 avocado’s
1 krop ijsbergsla
2 eetlepels verse koriander
Verhit de olijfolie in een pan. Breng de garnalen op smaak met de specerijenmix voor guacamole en verwarm ze kort in de olijfolie. Zet apart. Pers het sap uit de limoen.
Maak de avocado schoon en snijd het vruchtvlees in kleine blokjes. Meng met het limoensap. Was en droog de bladeren van de ijsbergsla. Gebruik 2 à 3 slabladeren als wrap. Leg de garnalen, de blokjes avocado en de koriander op de slabladeren.
Rol de slabladeren op en zet de wrap vast met een cocktailprikker.
4 personen
voedingswaarde : 391 kcal p.p.
voor- / bereidingstijd : 10 / 5 minuten
gerechtsoort : hoofdgerecht
bron : Carrefour Food Magazine, Rentrée 2021, vertaald en bewerkt door Esther Westerveld
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten