LAUWWARME PASTASALADE
300 gram broccoliroosjes
250 gram casoncelli (verse gevulde pasta)
3 eetlepels mosterd-honingdressing
100 gram eikenbladslamelange
50 gram walnoten
Snijd de broccoliroosjes eventueel iets fijner. Breng een pan met water en zout aan de kook en kook hierin de broccoli 5 – 6 minuten. Voeg na 2 minuten de pasta toe en kook ‘m 3 – 4 minuten mee.
Laat de broccoli en pasta in een vergiet uitlekken, schep ze daarna in een kom om met de helft van de dressing. Schep de rest van de dressing om met de slamelange, doe de sla over in een kom en schep de pasta en broccoli erop. Bestrooi de salade met de walnoten.
Lekker met ciabatta.
2 personen
voedingswaarde : 700 kcal p.p.
bereidingstijd : 10 minuten
gerechtsoort : maaltijdsalade
bron : AllerHande november 2006
zondag 30 november 2025
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten