GEVULDE LAMSKROON
kroon van lamsrug
knoflook
peterselie
peper
zout
kalfsgehakt
rozijnen
port
boter
Kruid de lamskroon met knoflook, peterselie, peper en zout. Vul de lamskroon met kalfsgehakt met in port geweekte rozijnen. Zet de lamskroontjes in een ingevette ovenschotel, met een nootje boter op de vulling. Schuif in een voorverwarmde oven van 180°C en laat 30 minuten bakken. Verlaag de temperatuur tot 150°C en laat nog 1½ uur bakken Laat het vlees 10 minuten rusten voor u snijdt.
Serveer met gestoofde witlof en gekookte aardappelen.
bereidingstijd : 2 uur
gerechtsoort : vleesgerecht
bron : Viviane Vanwynsberghe [De-Heksenketel]
zaterdag 26 december 2009
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten