FORELSOEP MET SINAASAPPEL
50 g gerookte forel
½ citroen
½ sinaasappel
½ l visbouillon (tablet)
1/8 l slagroom
½ theelepel fijngehakte dille
1 theelepel gembersiroop
zout
peper
Snijd de gerookte forel in stukjes. Pers de citroen en de sinaasappel uit.
Breng de visbouillon met het citrussap en de slagroom aan de kook en laat de soep op hoog vuur inkoken, tot er ongeveer 4 dl soep over is. Voeg de dille, de gembersiroop en wat zout en peper toe. Leg de stukjes forel in 2 voorverwarmde soepborden, schep de soep erover.
2 personen
voedingswaarde : 265 kcal p.p.
voor- / bereidingstijd : 5 / 10 minuten
gerechtsoort : soep
bron : Menu 22 september 1993
woensdag 25 november 2015
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten