VARKENSVLEES MET BONEN
300 gram varkensvlees
200 gram groene bonen
1 teentje knoflook
2 eetlepels olie
1 theelepel sojasaus
1 snufje zout
1 snufje suiker
1 snufje versgemalen peper
75 milliliter vleesbouillon
½ eetlepel maïszetmeel
Snijd het varkensvlees in fijne repen en de bonen in kleine stukjes.
Plet de knoflook, fruit die in olie en wentel de vleesreepjes daarin gedurende 3 minuten. Voeg er de groenten en kruiden aan toe en roer alles nog 5 minuten flink om.
Giet de bouillon erbij, laten opkoken en aansluitend 4 minuten laten trekken. Vermeng het maïszetmeel met koud water tot een glad papje en bind daarmee de saus.
2 personen
voedingswaarde : 530 kcal p.p.
bereidingstijd : 30 minuten
gebied : China
gerechtsoort : vleesgerecht
bron : De Chinese keuken (Eenvoudig en lekker) / Marlies Sauerborn
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten