ANDIJVIE MET APPEL EN WALNOTEN
1 kleine struik andijvie (500 gram)
2 appels
3 eetlepels citroensap
4 eetlepels gepelde walnoten
4 eetlepels olie
½ theelepel paprikapoeder
zout
peper
Andijvie in dunne reepjes snijden. In vergiet wassen en laten uitlekken. Appels schillen en in kleine stukjes snijden. Besprenkelen met 1 eetlepel citroensap. Helft van walnoten grof hakken. In slaschaal sausje roeren van: olie, citroensap, gehakte walnoten, paprikapoeder, zout en peper.
Andijvie door saus scheppen. Appel langs rand van schaal strooien. Garneren met rest van walnoten.
4 personen
voedingswaarde : 190 kcal p.p.
voor- / bereidingstijd : 15 / 5 minuten
gerechtsoort : groentegerecht
bron : Tip mei 1980
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten