GEVULDE SLAHARTJES
½ rettich
1 avocado
½ papaya of mango
1 eetlepel geroosterd sesmzaad
2 lente-uitjes
3 eetlepels sesamolie
1 eetlepel azijn
1 theelepel honing
zout
1 eetlepel wasabi
12 kleine slablaadjes
½ Geraspte rettich mengen met 1 avocado (in blokjes), ½ papaya of mango (in blokjes), 1 eetlepel geroosterd sesamzaad en 2 fijngesneden lente-uitjes. 3 Eetlepels sesamolie, 1 eetlepel azijn, 1 theelepel honing, zout en 1 eetlepel wasabi mengen en door salade roeren. 12 Kleine slablaadjes (uit hart van krop) met salade vullen.
12 personen
voedingswaarde : 65 kcal p.p.
bereidingstijd : 20 minuten
gebied : Tokyo, Japan
gerechtsoort : borrelhapje
bron : 64 Wereldhapjes, bijlage bij Tip Culinair november 1996
Geen opmerkingen:
Een reactie posten