Esther's recepten

dinsdag 9 december 2025

Geroosterde Japanse aubergines (Japan)

›
GEROOSTERDE JAPANSE AUBERGINES 7 Japanse aubergines, schoongemaakt, overlangs in 1 centimeter dikke plakken 3 eetlepels olijfolie 2 tenen k...

Japanse salade (Japan)

›
JAPANSE SALADE 30 gram arame (zeewier) 1½ theelepel sesamolie ½ komkommer beetje zout 50 gram rettich 2 winterwortelen enkele schijfjes Jap...

Basisrecept rijst koken (Japan)

›
BASISRECEPT RIJST KOKEN Dit is de in Japan gebruikelijke wijze van witte rijst koken. 3 kopjes rijst 3½ - 4 kopjes water De rijst wassen...
zondag 7 december 2025

'Zure' rijstballetjes (Japan)

›
‘ZURE’ RIJSTBALLETJES 150 gram Japanse kleefrijst (of bras ketan) 1 eetlepel sojasaus 4 eetlepels rijst- of ciderazijn 1 eetlepel suiker 1 ...

Okome (Japan)

›
OKOME (GEKOOKTE RIJST) De Japanners telen een kortkorrelige rijst voor dagelijks gebruik en daarnaast een kleefrijst (mochi-gome) voor spec...

Su Zuke (Japan)

›
SU ZUKE (INGELEGDE GROENTEN) De beste groenten om in te leggen zijn rammenas en radijs, rapen en knollen, witte Chinese kool, spinazie, kla...

Kyurimoni (Japan)

›
KYURIMONI (KOMKOMMERSALADE) 3 kleine komkommers 1 eetlepel zout 5 gram wakame zeewier, geweekt 3 eetlepels blanke azijn 1½ eetlepel water 2...
›
Homepage
Internetversie tonen

Over mij

westhernl
Mijn volledige profiel tonen
Mogelijk gemaakt door Blogger.