MAROKKAANSE VISSALADE
800 gram krielaardappels
400 gram gekookt krab- of rivierkreeftvlees, afgekoeld, in stukjes
1 bosuitje, fijngesneden
2 eetlepels citroensap
150 gram veldsla of andere sla
ROMIGE MAROKKAANSE DRESSING
125 milliliter mayonaise
6 eetlepels gehakte korianderblaadjes
2 tenen geperste knoflook
1 eetlepel citroensap
½ theelepel (gerookt) paprikapoeder
1 theelepel gemalen komijn
¼ theelepel cayennepeper
Kook de aardappels tot ze net gaar zijn, laat afkoelen en halveer ze.
Maak intussen de dressing door alle ingrediƫnten in een kleine kom te mengen en meng de dressing door de andere ingrediƫnten. Breng op smaak met zout en versgemalen zwarte peper en serveer met de sla.
4 personen
voedingswaarde : 490 kcal p.p.
bereidings- / afkoeltijd : 20 / 10 minuten
gebied : Marokko
gerechtsoort : maaltijdsalade
bron : Delicious. juli 2007
Geen opmerkingen:
Een reactie posten