donderdag 6 juli 2017

Forel gevuld met kruidige kabeljauw

FOREL GEVULD MET KRUIDIGE KABELJAUW

250 gram kabeljauwfilet
1 eiwit
2 eetlepels crème fraîche
1 eetlepel tomatenpuree
1 pakje diepvries 8 kruidenmix
½ theelepel zout
peper
2 forellen zonder graat


In mengbeker of foodprocessor 250 gram kabeljauwfilet pureren. Erdoor mengen: 1 eiwit, 2 eetlepels crème fraîche, 1 eetlepel tomatenpuree, 1 pakje diepvries 8 kruidenmix, ½ theelepel zout en peper. 2 Forellen zonder graat opensnijden tot de rug. Afspoelen en met keukenpapier droogdeppen. Buikholtes vullen met kabeljauwmengsel. Forellen in rechthoekige schaal leggen. In magnetron bijna gaar laten worden (6 - 7 minuten op 500 Watt). Uit magnetron forellen 4 minuten laten nagaren. Forellen op 2 voorverwarmde borden leggen.

2 personen

voedingswaarde : 190 kcal p.p.
bereidingstijd : 15 minuten

gerechtsoort : visgerecht

bron : Tip maart 1991
Een reactie plaatsen