woensdag 24 mei 2017

Kipfilet met kerrie-banaansaus

KIPFILET MET KERRIE-BANAANSAUS

4 kipfilets à 100 gram
zout
peper
1 theelepel paprikapoeder
2 eetlepels margarine
2 eetlepels pinda’s
1 zakje kerriesaus
3 deciliter melk
2 bananen


Kipfilets inwrijven met zout, peper en paprikapoeder. In koekenpan margarine verhitten. Kip 5 minuten aan elke kant goudbruin en gaarbakken. Intussen pinda’s grof hakken. In steelpan kerriesaus maken met melk volgens gebruiksaanwijzing op zakje. Bananen pellen en in plakjes snijden. Aan saus toevoegen en 1 minuut meewarmen. Kipfilets op schaal scheppen. Saus erom heen schenken. Pinda’s erover strooien.
Groentetip: paprikasalade.

4 personen

voedingswaarde : 355 kcal p.p.
bereidingstijd : 15 minuten

gerechtsoort : gevogeltegerecht

bron : Tip mei 1980
Een reactie plaatsen