woensdag 3 mei 2017

Kipfilet met atjar-paprikasaus

KIPFILET MET ATJAR-PAPRIKASAUS

400 gram kuikenborstfilets
zout
peper
1 theelepel paprikapoeder
4 eetlepels boter of margarine
1 zakje paprika-roomsaus
2 eetlepels atjar tjampoer
2 eetlepels zoetzure paprika


Alle ingrediënten klaarzetten. Kip inwrijven met zout, peper en paprikapoeder. In koekenpan boter verhitten. Kip in 5 minuten aan elke kant goudbruin en gaar bakken. In steelpan paprika-roomsaus maken met water volgens gebruiksaanwijzing. Atjar tjampoer en paprika door saus roeren. 1 Minuut meewarmen. Kip op schaal leggen. 4 Eetlepels saus erover scheppen. Rest overdoen in sauskom.
Groentetip: ijsbergsla.

4 personen

voedingswaarde : 270 kcal p.p.
bereidingstijd : 14 minuten

gerechtsoort : gevogeltegerecht

bron : Tip mei 1983
Een reactie plaatsen