zaterdag 4 maart 2017

Witlofschotel met ham en bananen

WITLOFSCHOTEL MET HAM EN BANANEN

witlof (2 struikjes per persoon)
bananen (1 per persoon)
ham


Kook de witlof. Laat ze uitlekken. Rol de witlofstruikjes in de plakken ham met de in de lengte doorgesneden bananen. Rol alles op. Alles om en om in een beboterde vuurvaste schaal leggen. Snipper er 1 banaan overheen. Maak een dikke saus: béchamel- of kaassaus. Dek er de rolletjes mee af. Hierop folie. Laat het gerecht 20 minuten in de oven bakken. Neem er de folie de laatste 5 minuten af.

gerechtsoort : vleesgerecht

bron : Mevrouw A. H. Molhuysen-Fabius, Wassenaar, in Internationale gerechten / samengesteld door mevrouw A. Landwehr-Cléjan en mevrouw E. C. Luns-Barones van Heemstra
Een reactie plaatsen