woensdag 13 juli 2016

Omelet met soepgroenten

OMELET MET SOEPGROENTEN

3 eetlepels boter of margarine
200 gram gesneden soepgroenten
1 theelepel kerriepoeder
4 eieren
½ pakje omeletmix (Knorr)
4 eetlepels melk
zout
peper
2 toefjes peterselie


In pan 1 ½ eetlepel boter verhitten. Soepgroenten met kerrie 6 minuten zachtjes bakken. Af en toe omscheppen. Intussen schaal voorverwarmen. In kom eieren loskloppen met omeletmix en melk volgens gebruiksaanwijzing op pakje. In grote koekenpan 1 ½ eetlepel boter verhitten. Eimengsel in koekenpan scheppen. Zachtjes 2 minuten bakken tot bovenkant droog is. Omelet op warme schaal leggen. Groente op smaak brengen met zout en peper. Op helft van omelet scheppen. Omelet dubbeklappen en halveren. Garneren met peterselie.
Groentetip: Komkommerwortelsalade.

2 personen

voedingswaarde : 220 kcal p.p.
bereidingstijd : 10 minuten

gerechtsoort : vegetarisch gerecht

bron : Tip juli 1980