woensdag 8 april 2015

Gegratineerde kipfilet

GEGRATINEERDE KIPFILET

200 gram kipfilet
zout
peper
1 eetlepel olie
1 pakje Boursin met tuinkruiden à 80 gram
1 ei


Grill voorverwarmen op hoogste stand. Kipfilet onder koud stromend water afspoelen en met keukenpapier droogdeppen. In reepjes snijden. Zout en peper erover strooien. In koekenpan (met antiaanbaklaag) olie verhitten. Reepjes kip in 3 minuten rondom bruin bakken. Met schuimspaan in ovenvast schaaltje scheppen. In kom Boursin met ei loskloppen. Over kipreepjes verdelen. Onder grill zetten en in 5 minuten lichtbruin laten worden. Lekker met aardappelpuree en doperwten.

4 personen

voedingswaarde : 365 kcal p.p.
bereidingstijd : 25 minuten

gerechtsoort : gevogeltegerecht

bron : Allerhande maart 1987
Een reactie posten