donderdag 1 januari 2015

Vissandwich

VISSANDWICH

2 eetlepels zoetzure zilveruitjes
125 gram krabsalade
2 zoetzure augurken
6 sneetjes bruin casinobrood
1 eetlepel boter
75 gram veldsla
125 gram roze garnalen


Zilveruitjes fijnsnijden en mengen met krabsalade. Augurken in reepjes snijden. Korsten van brood snijden en brood besmeren met boter. 2 Sneetjes brood beleggen met helft van veldsla. Garnalen over sla verdelen. Garnalen bedekken met sneetje brood. Krabsalade over brood verdelen. Augurkreepjes op krabsalade schappen. Afdekken met brood. Brood 2 keer diagonaal halveren. Satéprikkers halveren en door brood steken. Rest van veldsla over vier borden verdelen. Sandwiches erop leggen.

4 personen

voedingswaarde : 245 kcal p.p.
bereidingstijd : 15 minuten

gerechtsoort : voorgerecht

bron : receptkaart van Albert Heijn, week 28/29, 2002
Een reactie plaatsen