donderdag 1 januari 2015

Tagliatelle met romige garnalensaus

TAGLIATELLE MET ROMIGE GARNALENSAUS

2 courgettes
300 gram tagliatelle
250 gram verse roomkaas
250 gram roze garnalen
25 gram verse bieslook
zout
peper
4 eetlepels vinaigrette


Courgettes wassen, schoonmaken en met kaasschaaf in de lengte in plakjes schaven. Courgetteplakjes 2 minuten koken, afspoelen onder koud water en laten uitlekken. Tagliatelle koken volgens gebruiksaanwijzing. In steelpan roomkaas zachtjes verhitten tot vloeibaar. Garnalen door roomkaas roeren. Bieslook fijnknippen. Saus op smaak brengen met zout en peper. Courgette met dressing vermengen. Saus door tagliatelle scheppen en bestrooien met bieslook.
Serveren met courgettesalade.

4 personen

voedingswaarde : 625 kcal p.p.
bereidingstijd : 25 minuten

gerechtsoort : hoofdgerecht

bron : receptkaart van Albert Heijn, week 46/47, 2001
Een reactie plaatsen