maandag 29 december 2014

Broccoli met santen en garnalen

BROCCOLI MET SANTEN EN GARNALEN

500 gram broccoli
1 grote ui
4 eetlepels olie
1 theelepel sambal
zout
peper
100 gram Noorse garnalen
1 zakje Santen (Conimex)


Broccoli schoonmaken: goed afspoelen, eventueel ondereinden van dikke stengels schillen, roosjes van de stengels snijden en de stengels in stukken verdelen. Verhit de olie in de wok en fruit hierin al omscheppend de gesnipperde ui. Fruit de sambal even mee en voeg de stengelstukjes hierbij. Al omscheppend 3 minuten meebakken. Dan pas de roosjes erbij, samen met de Santen (die u bereidt volgens de gebruiksaanwijzing op het pakje). Laat 5 minuten sudderen en verwarm tenslotte de garnalen even mee.
Serveer met rijst.

4 personen

gerechtsoort : hoofdgerecht

bron : folder
Een reactie posten